Facebook

City Cruises - Afternoon Tea

London City Cruises – Afternoon Tea

City Cruises – Afternoon Tea i London är en populär upplevelse där besökare kan njuta av en traditionell afternoon tea samtidigt som de tar en båttur på floden Themsen.

Under båtturen får besökare en vacker utsikt över många av Londons mest kända landmärken, som Tower Bridge, Big Ben och Houses of Parliament. Båten är bekväm och modern med både inomhus- och utomhussittplatser.

Afternoon tea på City Cruises inkluderar en mängd olika te-sorter, färskt bakverk som scones med grädde och sylt, smörgåsar och andra läckra tilltugg. Menyn är utformad för att passa alla smaker och det finns också möjlighet att beställa speciella dieter.

Besökare kan välja mellan olika båt-turer och tidpunkter, beroende på deras preferenser och schema. Det finns också möjlighet att uppgradera till en champagne-afternoon tea för en extra festlig upplevelse.

City Cruises – Afternoon Tea i London är en avslappnande och njutbar upplevelse som ger besökare möjlighet att ta del av Londons rika kultur och historia samtidigt som de njuter av en god afternoon tea. Det är en populär aktivitet för både turister och lokalbefolkningen som vill ha en avkopplande dag ute på floden.

Boarding time: Tower Pier from 3:15pm. Recommended to arrive at least 20 minutes prior to boarding time.
Adresse: City Cruises – Afternoon Tea, Tower Pier, London, EC3N 4DT
Tubestation: Monument eller Tower Hill Tube Station