Park Plaza med familjelägenheter. Swimmingpool och spa

Lägenhet från  3400:- NU från 2850:- pp incl frukostbuffé. Dubbelrum från 1800: -. Priserna varierar beroende på säsong.

Adress: 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP. Se hotellets läge på kartan.

En studio har plats för 3 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn.
4-stjärniga förstaklasshotell, perfekt för familjeresor. Hotellet erbjuder ett spa- och hälsocenter samt ett gym och en pool. En läcker frukostbuffé ingår i priset.
Park Plaza London Waterloo ligger en kort promenad från tunnelbanestationen Lambeth North och gångavstånd till Westminster Bridge, Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon och London Aquarium på South Bank i London. Hotellet har en restaurang och ett kafé.

Familerum på Park Plaza Waterloo hotell

En studiolägenhet på Park Plaza Waterloo innehåller en dubbelsäng och en bäddsoffa. Plats för 3 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn.
Wi-Fi och rumservice finns också. Här har du gott om tid att njuta av god mat, topp underhållning på teater eller en konsert, umgås, shopping och frånvaro av stress. Ja, sköna dagar befriade av stress långt bortom de vanliga ramarna i vardagen.

Vad säger kunderna om Park Plaza Hotell:

Tripadvisor 8.8

“Här trivdes vi bra. Centrala och nära tunnelbanan. God frukost, bra sängar och bra atmosfär. Mycket bra service. Vi använde inte Spa-anläggningen, så kan inte uttala oss om det. Vi kommer gärna tillbaka!”

“Otroligt bra service och trevlig personal! Roliga evenemang för barnen och egen popcornmaskin 🙂 Fina rum och ok sängar. Bäddsoffan var väldigt dålig. Fin pool och gym. Bra och varmt vatten i poolen. Super god mat i restaurangen. Väldigt nöjda!”

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ PARK PLAZA WATERLOO HOTELL

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

33%
Recent Posts