Park Plaza med familjelägenheter

Pris från  1250:- NU från 1200:- pp incl frukostbuffé.  Priserna varierar beroende på säsong

Adress: 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP. Se hotellets läge på kartan.

En studio har plats för 2 vuxna och 2 barn.
4-stjärniga förstaklasshotell, perfekt för familjeresor. Hotellet erbjuder ett spa- och hälsocenter . En läcker frukostbuffé ingår i priset.
Park Plaza London County Hall ligger en kort promenad från tunnelbanestationen Lambeth North och gångavstånd till Westminster Bridge, Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon och London Aquarium på South Bank i London. Hotellet har en restaurang och ett kafé.

Familerum på Park Plaza County Hall hotell

En studiolägenhet på Park Plaza innehåller en dubbelsäng och en bäddsoffa. Plats för  2 vuxna och 2 barn. Barna bor och äter frukost gratis.

Wi-Fi och rumservice finns också. Här har du gott om tid att njuta av god mat, topp underhållning på teater eller en konsert, umgås, shopping och frånvaro av stress. Ja, sköna dagar befriade av stress långt bortom de vanliga ramarna i vardagen.

Vad säger kunderna om Park Plaza:

«Här trivdes vi bra. Centrala och nära tunnelbanan. God frukost, bra sängar och bra atmosfär. Mycket bra service. Vi använde inte Spa-anläggningen, så kan inte uttala oss om det. Vi kommer gärna tillbaka!»

«Otroligt bra service och trevlig personal! Roliga evenemang för barnen och egen popcornmaskin 🙂 Fina rum och ok sängar. Bäddsoffan var väldigt dålig. Fin pool och gym.  Super god mat i restaurangen. Väldigt nöjda!»

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ PARK PLAZA PARK PLAZA HOTELL

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Alla kostnader är inkl. engelsk skatt och avgifter. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts