Tips på gratis saker att göra på Londonresa

Pris från 740:- NU från 540:- pp incl frukost. PRISERNA VARIERAR EFTER SÄSONG.

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square, London WC1N 1DB. Se hotellets läge på kartan.

Enkel, dubbel/twinrum och trippelrum.
Med två betalande vuxna och ett barn under 16 år så får ni 100 kr rabatt per dygn. Trippelrum är ett vanligt twinrum med extrasäng.
Det finns även rum som är anpassade till handikappade.

Det bästa för barnen. Roliga och gratis saker att göra i London

Natural History Museum

Hit åker du för att se på de kända dinosaurie-utställningarna – som är gipsmodeller av sina levande förfäder. Men museet har även mer att bjuda på än utdöda djur. Här hittar du bland annat ett mineralgalleri, en modell av en blåval i full storlek och en hel flygel där du kan lära dig mer om geologi.
Adress: Cromwell Road Science Museum

Science Museum

Många tänker kanske att detta museum som är dedikerat till vetenskapen endast är utformat för barn, men även om museet absolut är mycket barn- och familjeorienterat, finns det mycket här att se på för vuxna också. Making the Modern World-galleriet har en imponerande samling manicker och saker, som till exempel Apollo 10, Stephenson’s Rocket, Crick och Watsons modell av DNA och Charles Babbages motor.
Adress: Exhibition Road

Diana, Princess of Wales Memorial Playground

Lekplatsen Diana, Princess of Wales’ Memorial Playground är kanske den bästa utomhuslekplatsen i hela London, och barnens solklara favorit i parken Kensington Gardens. Här hittar du ett gigantiskt sjörövarskepp som ligger tryggt placerat på en egen strand, ett område med tipi-tält och en by med träkojor med repstegar, rutschbanor och hemliga gångvägar. Många av attraktionerna på lekplatsen är utformade för att vara användarvänliga för barn med olika handikapp och för barn som sitter i rullstol. Vuxna får bara komma in i sällskap med barn. Caféet vid lekplatsen har en fantastisk barnmeny och serverar Londons bästa mjukglass.
Adress: Kensington Gardens

Andra bra tips på London weekend resor:

  • Köp ett Travelcard för hela vistelsen när du ska resa med tunnelbanan, detta gör det billigare att resa runt i London, och inte minst väldigt enkelt.
  • Åk förbi Primark, här köpte vi kopior av Gucci-skor, och vem vill inte gå ut på stan med sådana läckra skor på fötterna?
  • Köp snacks och dricka på en lokal supermarket (billigt)
  • Ta tåget till Bicester Village – ta Chiltern Railways från Marylebone Station. Detta är ett imponerande designeroutlet-område med sinnessjuka priser. Man kan dock självklart inte jämföra den med outlet villages som finns i USA. Men jag hittade i alla fall massor där till en billig peng. Till exempel så köpte vi dunjacka, ridjacka, tunn vindstoppande jacka, underkläder på H&H-butiken, och betalade sammanlagt runt 1000 kr!!
  • Ett mycket bra tips är att ta kanalbåten från Little Venice (som ligger bakom Paddington St.) och som slutar mitt i Camdens centrum. En resa som tar 45 minuter och löper förbi London Zoo. Kanalbåten stannar vid slussen i Camden. Där kan du gå i land och äta en bra lunch och dricka en pinfärsk pint på uteserveringen på puben Lock 17.

Boka Royal National London hotell med familjerum

Enkel, dubbel/twinrum och trippelrum.
Med två betalande vuxna och ett barn under 16 år så får ni 100 kr rabatt per dygn. Trippelrum är ett vanligt twinrum med extrasäng.
Royal National hotell är centralt beläget nära Russell Square tunnelbanestation, British Museum, Covent Garden och Oxford Street.

Det finns bar, restaurang, pub, gift shop, internet tillgång och utbyte kontor i samband med hotellet. Förvaring lådor kan hyras i receptionen.
Ljusa, rymliga rum med privat bad / WC, TV, telefon och te / kaffe.
Royal National i London bjuder på ett oändligt antal rum. Rummen är ganska rymliga för att vara London.

Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en forfrågning för dagens pris. I prisen ingår också frukost.

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ på billiga London weekend

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

33%
Recent Posts