London hotell, musikaler och sevärdheter London Londontown Sweden Londontown Norway Londontown Denmark Facebook Londontown blog Kontakta oss Kontakta oss Londontown blog Facebook Londontown Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Londonguide Danmark Londontown Sverige Londontown Sverige

Londontown Sverige
     


Londontown > Träningsläger fotboll

Träningsläger fotboll. Fotollsläger Spanien, Danmark, Sverige och övriga Europa


Träningsläger fotboll

Träningsläger fotboll

Träningsläger fotboll "Jag har det största förtroende. De kan fotboll, har de rätta kontakterna och vet vad som behövs för att arrangera ett bra träningsläger."
Erik Hamrén, Svenska landslaget
Träningsläger fotboll ”Jag rekommenderar er till alla som vill ha ett bra träningsläger. Det känns extra tryggt med den rejäla uppbackning man får av dom."
Charlotta Östling, Tölö IF
Träningsläger fotboll ”Jag har rest med er vid ett flertal tillfällen. Det känns skönt att jobba med proffs. Vi kan lita på er”
Tom Prahl, Trelleborgs FF

Vi har valt att främst satsa i norra Europa. Där finns de allra bästa förutsättningarna för riktigt bra fotboll träningsläger, inte minst när det gäller fina gräsplaner. Det är ingen tillfällighet att de flesta av de länder vi jobbar med också har sitt nationslag i världstoppen. Vi är både glada och stolta att fortfarande kunna erbjuda marknadens lägsta priser på seriösa fotbollsläger och årets säsong innehåller fler smultronställen än någonsin.

Träningsläger fotboll i Spanien

Vi har totalt 13 olika fotollsläger i Spanien, allt ifrån finare hotel i Barcelona till lite enklare boende i charmiga Malaga.

Många fotbollsklubbar önskar att kombinera ett sportsligt givande träningsläger och samtidigt ha närheten till alla nöjen och aktiviteter i en pulserande storstad. I vårt kära Barcelona erbjuder vi precis just det och ni har chansen att boka plats.

Barcelona är fotbollens och möjligheternas stad, sedan 10 år tillbaka har vi ett eget kontor i Barcelona, en enorm trygghet för alla gästande lag som kommer ner på fotbollsläger. Vi hjälper er att rådda upplägget enligt era önskemål och bjuder gärna på våra bästa Barcelona tips. Kontakta oss så får ni professionell hjälp av våra duktiga säljare.

Träningsläger fotboll Spanien  Skicka förfrågan

Har du problem med formuläret, kontakta oss på henry@londontown.no

Träningsläger fotboll i Danmark

Vi har totalt 17 olika anläggningar i Danmark, allt ifrån finare Hotel i centrala Köpenhamn till lite enklare boende i charmiga Bindslev.
Så det finns något för alla typer av lag. Några av de anläggningar vi inte kan låta bli att nämna är bland annat Danmarks i särklass populäraste träningscenter för fotboll, Sank Helenecentret i Tisvildeleje.
Praktiskt taget alla lag som valt Tisvildeleje har stortrivts och majoriteten återvänder år efter år. En annan anläggning är Spjald fritidscenter som ligger på västra Jylland.
7 fantastiska gräsplaner och en nylagd konstgräs precis utanför dörren. Lägg där till gratis simhall och gym så är det lätt att förstå varför så många Svenska lag åker hit. Ungdomslagens favorit är Bindslev och Östervrå på norra Jylland med korta avstånd till Fredrikshamn, fantastiskt låga priser utan att tumma på kvalitén har gjort dessa två anläggningar till riktiga storsäljare.
Självklart hjälper vi till med att boka färja med Stena Line

Träningsläger fotboll Danmark  Skicka förfrågan


Har du problem med formuläret, kontakta oss på henry@londontown.no

Träningsläger fotboll i London

Under 20 års tid har vi tagit engelska proffslag så som Arsenal FC, Tottenham Hotspurs, Reading FC, Southampton FC, West Ham United på träningsläger till Sverige.
Våra unika kontakter med dessa lag gör det möjligt för oss att skicka skandinaviska lag till ett av Englands absolut bästa alternativ för träningsläger.
Anläggningen är belägen strax utanför London och här laddar till och med det engelska landslaget då och då upp inför viktiga matcher.
Det blir snabbt fullbokat så vill ni ha en plats så ring oss redan idag.

Bisham Abbey National Sports Centre ligger i Londons utkant, endast 20 minuters bussresa från Heathrow flygplats.
Här laddar det Engelska landslaget ofta upp inför sina matcher. Anläggningen tillhör tveklöst de bästa i Europa.
Förutom en rad fina gräsplaner inom anläggningen finns bland annat två konstgräsplaner, 14 tennisbanor, två squashbanor, ett styrkegym och en 9-håls golfbana.
Närheten till centrala London gör Bisham Abbey extra attraktivt. Och varför inte passa på att se en ligamatch under träningslägret i England?

Träningsläger fotboll England  Skicka förfrågan

 

Har du problem med formuläret, kontakta oss på henry@londontown.no

Träningsläger fotboll Sverige

Ett träningsläger innan seriestarten borde vara målet för alla lag, det är där man har chansen att finjustera de sista delarna innan allvaret sätter igång.
Viktigast av allt är nog ändå den speciella gemenskap och lagkänsla laget tillsammans bygger upp på ett läger.
För er som funderar på ett träningsläger inom Sveriges gränser så har vi cirka 20 anläggningar i vårt utbud.
Allt ifrån enklare boende som passar perfekt för ungdomslag till fina 4-stjärniga hotell för de som vill ha det lite lyxigare. Flera av de anläggningar vi arbetar med drivs i samarbete med de lokala klubbarna och de vet därför precis vad som krävs för att ni ska bli nöjda med er lägervistelse.Träningsläger fotboll Sverige  Skicka förfrågan

Har du problem med formuläret, kontakta oss på henry@londontown.no

Vi kan också erbjuda träningsläger fotboll i Belgien, Frankrike, Holland, Italien,
Kroatien, Spanien, Tsjekien, Ungern och Ålan