Londontown Sverige
     


Londontown > London sevärdheter > London Shard
Kontakta oss Londontown blog Facebook Londontown Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Londonguide Danmark Londontown Sverige Londontown Sverige

London sevärdheter The View from The Shard

London sevärdheter The View from The Shard

London sevärdheter The View from The Shard


The Shard är ett ikoniskt landmärke på Londons himmel, designad av arkitekten Renzo Piano. På en höjd av 1016 fot (310 m), är detta den högsta byggnaden i Västeuropa.
The Shard omdefinierar Londons silhuett och är en dynamisk symbol för London, som kan kännas igen över hela världen. The View ligger på toppen av The Shard, på våningarna 68, 69 och 72, och är nästan dubbelt så hög som andra utkiksplatser i London.
Förbered dig på att ta del av en resa på 244 m (800 ft) över en av de största städerna på jorden. Vid ankomst på nivå 00, får du se bilder av London där glimtar av staden breder ut sig för dig.
Du reser mot skyn i två kaleidoskopiska höghastighetshissar, då når du snabbt våning 68 - en cloudscape över hela världen.
Därefter åker du till våning 69 där utsikten avslöjas och London öppnar sig för dig. Här, i himlen över London, kommer du att uppleva en otrolig 360-graders, 64 km (40 mile) utsikt över stan och utöver vår dåtid, nutid och framtid.
London breder ut sig framför dig, och får liv på multimedia-skärmar. För den bästa utsikten i stan åker du till våning 72, på 244 m, det högsta offentliga nivån av The Shard.
Du blir utsatt för alla naturens element med ljudet av stan omkring dig. Om du tittar uppåt ser du glaset som bildar toppen av denna skyskrapa som försvinner uppåt mot himmlen.
Visningen är öppen från klockan 09.00 till 22.00 varje dag för att ge besökarna upplevelsen av olika stadslandskap både dag och natt.
Alla biljetter är daterade och tidsbestämda, så vi rekommenderar att ni bokar före avresa för att försäkra er om att ni får bästa kvalitet utan väntetid och slipper köa. Hela upplevelsen kan avnjutas i lugn och ro.

  Boka