London hotell, musikaler och sevärdheter London Londontown Sweden Londontown Norway Londontown Denmark Facebook Londontown blog Kontakta oss

Londontown Sverige
     Londontown > Musicalresor London

Musikalresor London. Boka din musikal weekend NU!

Weekend från 980, - inklusive två dagar på hotell och musical biljett
president

London är storstaden som trots både tempo, stress och energi hinner med att både vara vänlig och serviceminded.

Men staden har annan charm också, gratis inträde på nära 300 museer, en pub i varje kvarter, över 100 teatrar, två internationella fotbollslag, hundratals musikställen för alla smaker.
Ett otroligt utbud av restauranger, hippa barer såväl som billiga hål-i-väggen-ställen. Ett myllrande folkliv, marknader samt klädkedjor och märkesboutiquer för alla smaker och plånböcker gör London till det perfekta resmålet för dina musicalresor.

Luta dig tillbaka och koppla av i ett av hotellets 523 rum, alla designade med gästens komfort i åtanke. Rum för ickerökare, TV, separat dusch och badkar, kaffe/tébryggare är en av de bekvämligheter som finns i varje rum.
Kafé, bar/pub, restaurang, rumsservice, salong, handikappanpassning är några av de extra bekvämligheter som finns på detta hotell i London.
Med sitt engagemang för service och fokus på gästfrihet kan du njuta av att bo på President Hotel. Det är enkelt att boka rum på President Hotel i London via vårt säkra bokningsformulär online. Ange önskade datum och klicka på skicka.

  Skicka förfrågan

Musikal resor på hotell President

  • Kaffe-/tekokare
  • Cocktailbar
  • Restauranger
  • Rumservice
  • Handikappanpassning
  • Afternoon Tea
  • Kontinental frukost

Priser President hotell

Från 460:- pp dygn med frukost

Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en forfrågning för dagens pris. I prisen ingår också frukost.